سرپرست خانواده با پرداخت حق بیمه به ازای هر یک از اعضای خانواده این بیمه نامه را تهیه میکنند. در این بیمه نامه هر فرد با توجه به سنی که دارد حق بیمه جداگانه ای داشته که شرکت های بیمه هر ساله سقف تعهدات را به همراه سن فرد بیمه شده به صورت جدول ارائه می کند.
بیمه حوادث از جمله بیمه نامههایی میباشد که با پرداخت حق بیمههای اندک پوششهای ارزندهای را به بیمه گذاران خود ارائه میکند از این رو بیمه حوادث یکی از پرطرفدارترین بیمه نامههایی است که از سوی بیمه گذاران برای خانوادهها درخواست داده میشود.
انواع بیمههای حوادث که برای افراد مختلف با طبقه شغلی و شرایط فعالیت های مختلف ارائه میشود که در واقع هر کدام در گروه های مختلف زیر طبقه بندی میشوند:
این بیمه نامه در قالب طرحهای مختلف توسط شرکت های مختلفی ارائه میشود، از جمله شرکتهای ارائه دهنده بیمه حوادث خانواده می توان به شرکتهای زیر اشاره کرد:
با توجه به شرایط این بیمه نامه پوششهای زیر در طول مدت جاری بودن بیمه نامه ارائه میشود. پوششهای اصلی بیمه حوادث خانواده بع قرار زیر است:
علاوه بر پوششهای اصلی، پوشش های زیر به بیمه حوادث خانواده اضافه میشود که فقط برخی از شرکتهای بیمه این پوششها را ارائه میکنند، این خطرات عبارتند از:
موارد زیر نقص عضو و از کارافتادگی دایم کلی محسوب میشود و غرامت این موارد معادل صد در صد سرمایه بیمه شده خواهد بود:
موارد زیر نقص عضو و از کارافتادگی دایم جزیی محسوب میشود و غرامت این موارد معادل درصدی از سرمایه بیمه میباشد که برای هریک از اعضاء تعیین گردیده است:
تبصره: در مواردی که از کارافتادگی کامل نباشد میزان از کارافتادگی به تشخیص پزشک معتمد بیمه گر تعیین خواهد شد و شرکت بیمه غرامت مربوطه را متناسب با درصدهای مذکور پرداخت خواهد نمود.
نکته: سایر اعضاء داخل بدن به تشخیص پزشک معتمد هر شرکت بیمه با بررسی پرونده پزشکی محاسبه میشود.
با توجه به شرایط بیمه نامه حوادث خسارات زیر تحت پوشش بیمه نامه حوادث خانواده نمیباشد:
برخی از خطرات هستند که بیمه گذار میتواند با موافقت شرکت بیمه و پرداخت حق بیمه اضافی در بیمه حوادث خانواده تحت پوشش قرار بگیرند، از جمله مواردی که میتوانند با پرداخت حق بیمه اضافی تحت پوشش باشند: جنگ، شورش، انقلاب، بلوا، اعتصاب، قیام، آشوب، کودتا و اقدامات احتیاطی مقامات نظامی و انتظامی.
برای داشتن پوشش های اضافی در بیمه نامه های حوادث در هر طبقه شغلی نرخهای متفاوتی وجود دارد، به عنوان مثال فردی که خلبان است و فردی که سوارکاری انجام میدهد و کسی که کارمند اداری میباشد متفاوت میباشد.
میزان خسارت پرداختی در صورت فوت: پرداخت عین سرمایه درج شده در قرارداد. این نکته را در نظر بگیرید که بیمه نامه های حوادث اشخاص شامل مقررات مربوط به دیه نمی شود و بر اساس سرمایه مشخص شده در تعهدات بیمه نامه در زمان حادثه خسارت پرداخت می کند.
میزان خسارت پرداختی درصورت بروز نقص عضو: باتوجه به نظریه پزشک معتمد شرکت بیمه و موارد درج شده در شرایط عمومی بیمه نامه مخصوصا جدول نقص عضو میزان خسارت محاسبه و پرداخت می شود.
میزان خسارت پرداختی درصورت بروز هزینه های پزشکی ناشی از حادثه: هزینه های مربوطه به هزینه های پزشکی براساس تعرفه مصوب وزارت بهداشت و بر اساس صورتحساب مرجع درمانی (پزشک، بیمارستان، درمانگاه ، کلینیک و …) پرداخت خواهد شد.
در بیمه نامه های حوادث افراد بیمه شده باید به این نکته توجه داشته باشند که اگر فرد دو بیمه نامه از دو شرکت بیمه داشته باشد در زمان خسارت هزینه از یک شرکت پرداخت می شود، مبلغ مابه التفاوت بر اساس هزینه های تعرفه های مصوب پرداخت می شود و یک فرد از دو شرکت نمی تواند خسارت دریافت کند.
در زمان خسارت بیمه گذاران باید در اسرع وقت با همراه داشتن مدارک زیر به شرکت بیمه مراجعه کرده و اعلام خسارت نمایند. مدارک لازم برای هر یک از پوشش ها متفاوت بوده و در هر خسارت با توجه به نوع خسارت و نوع پوشش باید مدارک به شرکت بیمه ارائه شود:
برای خرید بیمه حوادث خانواده می توانید درخواست خریدتان را در سامانه بیمه تایم ثبت کرده و با دریافت مشاوره کامل و مقایسه شرایط شرکت های مختلف اقدام به خرید بیمه حوادث خانواده نمایید.
1 سوال، الفتی چیست ؟ الفتی در چاپهای اولیه لغتنامه دهخدا که منطبق بر…
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: گسترش استارت آپ ها برای فروش بیمه، ورود نابیمه گران…
مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در گزارشی با مرور بر انواع…
چه شرکتهایی بیشترین میزان نوآوری در صنعت بیمه را دارند؟ ۸ اینشورتک برتر صنعت بیمه…
راهنمای خلق خدمات بیمه ای جدید ماده 1- محصول بیمهای جدید، پوشش بیمهای…