- روزبه عبادی نمین کد۹۷۷ بیمه آرمانشماره تماس ۰۹۱۱۸۰۳۹۲۸۲
امروزه با گسترش فعالیت های صنعتی ، عمرانی و طرح های ساختمانی و افزایش احتمال خطرات، نیاز به پوشش بیمه ای احساس می شود.در این راستا بیمه های مهندسی از جمله رشته های مورد توجه صاحبان صنایع و سرمایه در بازارهای جهانی محسوب می شود .که با توجه به کاربردهای گوناگون آن از تنوع زیادی برخوردار هستند.بیمه های مهندسی اصولاً خسارت فیزیکی ناگهانی و غیر قابل پیش بینی را در طول مدت بیمه جبران می نماید. بیمه مهندسی به دو دسته کلی تقسیم می شود :
۱.بیمهنامههای دوره عملیات ساخت و نصب که خود شامل موارد زیر می باشد :
۲.بیمهنامههای دوره بهرهبرداری که خود شامل موارد زیر می باشد :
حال در اینجا قصد داریم ، بیمه عیوب اساسی و پنهان ساختمان یا تضمین کیفیت ساختمان را تشریح نماییم .
مجریان طرح های ساختمانی یا مالکین اولیه ساختمان، پس از تکمیل فرآیند ساخت، برای دریافت گواهی پایان کار ملزم به اخذ بیمه عیوب اساسی و پنهان ساختمان یا تضمین کیفیت ساختمان که با نام Latent Defects of Building نیز شناخته می شود، هستند. براساس این بیمه، به مدت ده سال خسارات و صدمات ناشی از عیوب اساسی و پنهان ساختمان، مانند استفاده از مصالح نامرغوب، طراحی نادرست و… مطابق با آنچه در بیمه نامه ذکر شده، توسط شرکت بیمه پرداخت خواهد شد.
اگرچه تهیه این بیمه اجباری است، اما یکی برخورداری از آن علاوه بر جبران خسارت های آتی، باعث می شود که روند ساخت سازه، در تمامی مراحل توسط کارشناس بیمه نیز نظارت شود. در نتیجه احتمال ایجاد مشکلات اساسی در آینده بسیار کمتر خواهد شد. سازندگان ساختمان ها نیز می توانند از همین ویژگی مثبت، برای تبلیغات و فروش بنا استفاده کنند.
اگر تا کنون در زمینه ساخت و ساز بنایی تجربه نداشته باشید، احتمالا با این سوال مهم رو به رو هستید که بیمه تضمین کیفیت ساختمان دقیقا چه موارد و مشکلاتی را تحت پوشش قرار می دهد؟ به همین علت تعدادی از مهم ترین موارد تحت پوشش این بیمه را در ادامه آورده ایم.
همانطور که می دانید هر بیمه ای برخی موارد را به عنوان استثنا مشخص نموده که به دلایل مختلفی آن ها را تحت پوشش قرار نمی دهد. در مورد بیمه تضمین کیفیت ساختمان نیز چنین نمونه هایی وجود دارد که بعضی از آن ها را در ادامه لیست کرده ایم.
بهترین کار پیش از پرداخت حق بیمه و امضای قرارداد این است که برای اطلاع دقیق از موارد تحت پوشش بیمه و مواردی که شامل بیمه نمی شوند، حتما به دقت مفاد و بندهای بیمه نامه را مطالعه کنید و در صورت نیاز از مشاوران بیمه درخواست کنید که توضیحات کامل تری به شما ارائه دهند.
در صورتی که می خواهید بیمه موارد استثنایی را نیز تحت پوشش قرار دهد، از کارشناسان ما بخواهید که در خصوص بیمه تکمیلی توضیحات کاملی به شما ارائه کنند.
1 سوال، الفتی چیست ؟ الفتی در چاپهای اولیه لغتنامه دهخدا که منطبق بر…
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: گسترش استارت آپ ها برای فروش بیمه، ورود نابیمه گران…
مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در گزارشی با مرور بر انواع…
چه شرکتهایی بیشترین میزان نوآوری در صنعت بیمه را دارند؟ ۸ اینشورتک برتر صنعت بیمه…
راهنمای خلق خدمات بیمه ای جدید ماده 1- محصول بیمهای جدید، پوشش بیمهای…