بازگشت به صفحه اصلی

بیمه آرمان
انواع بیمه منازل مسکونی که باید آن ها را بشناسید

نرخ گذاری بیمه بمنظور افزایش سرمایه بیمه گر با استفاده از نظریه کنترل بهینه

نرخ گذاری بیمه بمنظور افزایش سرمایه بیمه گر با استفاده از نظریه کنترل بهینه

نرخ گذاری بیمه بمنظور افزایش  تعیین حق بیمه مناسب در شرکت های بیمه‌ای به منظور افزایش درامد اهمیت زیادی دارد. هدف از ارائه این مقاله تعیین حق‌بیمه به منظور افزایش سرمایه شرکت‌های بیمه با استفاده از نظریه کنترل بهینه و مبتنی بر انتخاب ریسک مناسب می‌باشد. تعیین حق‌بیمه مناسب با توجه به میانگین حق‌بیمه متوسط بازار و مقدار خسارت پرداختی می‌تواند منجر به افزایش سرمایه شرکت بیمه شود. ابتدا یک مدل دینامیکی تصادفی مناسب برای توصیف دریافت حق‌بیمه و پرداخت خسارت بیان شده است. سپس متغیر حق‌بیمه را بعنوان متغیر کنترل مسأله معرفی می‌کنیم و در مرحله بعد یک تابع هدف مناسب برای متغیر کنترلی و متغیرهای حالت به منظور افزایش سرمایه و متناسب بودن حق‌بیمه نسبت به متوسط حق‌بیمه بازار تعریف می‌کنیم. در ادامه یکی از متغیرهای اصلی مسأله را به کمک روش‌های آماری تخمین زده و مسأله کنترل‌بهینه قطعی حاصل را با استفاده از روش‌ پونتریاگین حل می‌کنیم و در پایان دو مثال عددی ارائه شده است.نرخ گذاری بیمه بمنظور افزایش سرمایه بیمه گر با استفاده از نظریه کنترل بهینه

بیمه حافظ افزایش سرمایه می دهد

بیمه حافظ در اطلاعیه‌ای خبر از برگزاری مجمع عمومی خود در تاریخ پنجم دی‌ماه داده که در آن قرار است درباره افزایش سرمایه دو مرحله‌ای و رسیدن آن به ۳۰۰ میلیارد تومان تصمیم‌گیری شود.

به گزارش روابط عمومی بیمه حافظ، براساس اطلاعیه‌ای که شرکت بیمه حافظ در تاریخ ۲۶ آذرماه در سامانه کدال قرار داده، قرار است مجمع عمومی فوق‌العاده این شرکت در تاریخ پنجم دی‌ماه و برای تصمیم‌گیری در خصوص افزایش سرمایه آن برگزار شود.
براین اساس قرار است ابتدا و از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها، سرمایه این شرکت از ۵۰ میلیارد تومان به بیش از ۱۳۵ میلیارد و ۸۶۷ میلیون تومان افزایش یابد. سپس مجمع عمومی این اختیار را یافته تا با افزایش سرمایه دوم از مبلغ ۱۸۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به ۳۰۰ میلیارد تومان و از محل آورده نقدی سهامداران موافقت کند. البته شرط این موضوع عملی کردن این افزایش سرمایه به مدت ۲ سال است و با کسب موافقت بیمه مرکزی و سازمان بورس است….
در گزارش توجیهی این شرکت که توسط حسابرس قانونی نیز مورد تایید قرار گرفته، آمده است«در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۶۱ اصلاحیه قانون تجارت و با هدف توجیه افزایش سرمایه به مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان، از محل آورده نقدی سهامداران به مبلغ ۱۴۱.۳ میلیارد تومان و مازاد ناشی از تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت مشهود (زمین و ساختمان) به مبلغ ۱۳۵.۸ میلیارد تومان در اجرای مفاد ماده ۱۴ قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی و همچنین بخشنامه ۳۰/۹۸/۲۰۰ سازمان امور مالیاتی، مبنی بر شمول معافیت مالیات مقرر در تبصره یک ماده ۱۴۹ قانون مالیات‌های مستقیم، از طریق صدور سهام جدید به منظور اصلاح ساختار مالی، تامین سرمایه در گردش، ارتقای رتبه توانگری شرکت، گسترش فعالیت بیمه‌گری و صدور بیمه‌نامه در کل کشور (فعالیت در سرزمین اصلی)، افزایش سودآوری و توسعه سرمایه مالی شرکت، افزایش سهم نگهداری مجاز ریسک» تهیه شده است.
موسسه حسابرسی تاکید کرده که افزایش سرمایه ۱۳۵ میلیارد تومانی از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها «بلامانع» بوده و همچنین درباره افزایش سرمایه ۱۴۱ میلیارد تومانی از محل آورده نقدی سهامداران نیز به «مواردی برخورد نکرده که متقاعد شود مفروضات مزبور، مبنایی معقول برای تهیه گزارش توجیهی» فراهم نمی‌کند.
بررسی صورت‌های مالی بیمه حافظ مربوط به دوره ۶ ماهه نخست امسال (حسابرسی نشده) نشان می‌دهد که سود خالص هر سهم این شرکت در این دوره ۳۵۱ درصد رشد داشته و از ۳۷ ریال به ۱۶۷ ریال افزایش یافته است.
درآمد حق بیمه ناخالص آن هم با ۷۰ درصد رشد نسبت به دوره مشابه سال قبل از آن به ۱۰۷ میلیارد و ۸۱۵ میلیون تومان رسیده است.
بیمه حافظ درآمد سرمایه‌گذاری خود از محل منابع بیمه‌ای در این دوره را ۲ میلیارد و ۲۸۲ میلیون تومان اعلام کرده که شاید رقم بالایی نباشد اما نسبت به دوره ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۰، جهشی ۶۴۲ درصدی نشان می‌دهد.
سایر درآمدهای بیمه‌ای این شرکت هم در ۲ فصل نخست امسال ۲۰۱ درصد افزایش داشته و به ۵ میلیارد و ۲۹۷ میلیون تومان رسیده است.
سود خالص بیمه حافظ نیز در این مدت ۸ میلیارد و ۳۴۶ میلیون تومان اعلام شده که ۳۴۶ درصد از ۶ ماهه نخست سال قبل بیشتر است.
به نظر می‌رسد با وجودی که در حال حاضر زیان انباشته بیمه حافظ به بیش از نیمی از سرمایه آن رسیده است اما افزایش سرمایه اول که به تایید حسابرس رسیده و تقریبا مانعی بر سر راه آن نیز باعث خواهد شد تا این شرکت که از اولین بیمه‌گران در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی است، از مفاد ماده ۱۴۱ اصلاحیه قانون تجارت خارج شود. افزایش سرمایه دوم هم که قرار است طی ۲ سال محقق شود، به این شرکت امکان خواهد داد تا بتدریج سهم خود را از کیک بیمه‌ای کشور افزایش داده و ظرفیت مجاز نگهداری ریسک خود را بهبود ببخشد.
ذکر این نکته ضروری است که شرکت‌های بیمه حاضر در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با چالش‌های مختلفی روبه‌رو هستند که مهمترین آنها محدودیت در فضای بیمه‌گری و حضور شرکت‌های سرزمین اصلی در کنار آنهاست. بدین معنا که آنها نمی‌توانند در سرزمین اصلی فعالیت کنند ولی شرکت‌های سرزمین اصلی امکان رقابت با آنها در فضای محدود مناطق آزاد و ویژه اقتصادی را دارا هستند.

Visits: 0

Khazaei
Khazaei
Reviewer
5/5

بیمه نامه حوادث انفرادی بیمه با شما برای شرکت بیمه آرمان هستش که متوجه شدم دارای پوشش ها و خدمات عالی هستش واقعا ممنونم???

1 سال ago
زهرا حسینی زاده
زهرا حسینی زاده
Reviewer
5/5

سلام و احترام
خدمت شما عرض شود که خدمات بیمه آرمان نسبت به سایر شرکت ها خدمات بهتری ارائه میکند و پیشنهاد میشود از بیمه آرمان استفاده شود??

1 سال ago
درویش
درویش
Reviewer
5/5

من برای بیمارستان از خدمات کلی بیمه پزشکان استفاده کردم عالی بود واقعا سپاس فراوان

1 سال ago
میانبر به مقالات دیگر
امتیاز دهی
4.5/5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *