جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
Coronavirus-Business-Insurance

تکنیک مارکوس در محیط فازی شهودی برای تعیین عملکرد شرکت های بیمه در همه گیری کووید- ۱۹ از نظر خدمات بهداشتی درمانی

تکنیک مارکوس در محیط فازی شهودی برای تعیین عملکرد شرکت های بیمه در همه گیری کووید- ۱۹ از نظر خدمات بهداشتی درمانی

ارزیابی و رتبه بندی شرکت های بیمه سلامت خصوصی، ابزار مطمئنی برای فرآیند تصمیم گیری بیمه ای در اختیار آژانس های بیمه، مشتریان بیمه و مقامات قرار می دهد. علاوه بر این، از آنجایی که بخش بیمه جهان از شکاف ارزیابی شرکت های بیمه سلامت خصوصی در طول شیوع کووید- ۱۹ رنج می برد، نیاز به یک ابزار تصمیم گیری قابل اعتماد، مفید و جامع، امری بدیهی محسوب می شود. بر این اساس، هدف این مقاله شناسایی اولویت رتبه بندی شرکت های بیمه از نظر خدمات مراقبت های بهداشتی در ترکیه در طول شیوع کووید- ۱۹ و از طریق یک روش ارزیابی عملکرد چند معیاره می باشد. در اینجا، گزینه های جایگزین ارزیابی و سپس بر اساس ۷ معیار و ارزیابی ۵ متخصص، رتبه بندی می شوند. قضاوت ها و ارزیابی های کارشناسان مملو از ابهامات است. ما به منظور رتبه بندی شرکت های بیمه پیشنهاد می کنیم که اندازه گیری گزینه ها و رتبه بندی با توجه به تکنیک راه حل توافقی (مارکوس) و در یک محیط فازی شهودی انجام شود. نتایج نشان داد که ده شرکت بیمه از نظر خدمات مراقبت های بهداشتی در دوران کووید- ۱۹ رتبه بندی شده اند. دوره بازپرداخت، قیمت حقبیمه و شبکه، به عنوان مهم ترین عوامل تعیین شدند. در نهایت، به منظور تایید پایداری و اثربخشی روش پیشنهادی یک تحلیل حساسیت جامع انجام شد. بر اساس یافته های تحلیل حساسیت، رویکرد معرفی شده در طول همه گیری کووید- ۱۹ به شیوه ای بسیار رضایت بخش با مشکل ارزیابی بیمه مواجه شد.

تاثیر پاندمی کووید-۱۹ بر منابع مالی و انسانی بخش سلامتتکنیک مارکوس در محیط فازی شهودی برای تعیین عملکرد شرکت های بیمه در همه گیری کووید- ۱۹ از نظر خدمات بهداشتی درمانی

بیماری کووید -۱۹ تاثیرات گسترده‌ای را بر اقتصاد جهانی و همچنین تبادلات تجاری منطقه‌ ای و بین‌ المللی ایجاد کرده است. بیماری همه‌ گیر کرونا نه تنها محدودیت‌های بی‌ سابقه ‌ای را در مجموعه‌ فعالیت ‌های مردمی بوجود آورده بلکه موجب کاهش فعالیت ‌های گسترده اقتصادی به ویژه در بخش‌های مانند کسب و کارهای کوچک، رستوران ها، هتل ها، صنعت گردشگری و توریست شده است. سازمان همکاری و توسعه اقتصادی در گزارش خود اعلام کرده است که اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۰ با کندی رشد خواهد کرد. همه گیری کووید – ۱۹ اکثر بخش های فعال اقتصادی را با کاهش شدید تقاضا مواجه کرده است با این حال بخش سلامت در تمام نقاط جهان با افزایش شدید تقاضا برای مراقبت‌های بهداشتی و درمانی مواجه گردیده است. این افزایش تقاضا برای دریافت خدمات بهداشتی و درمانی و همچنین میزان بالای تلفات ناشی از کووید – ۱۹ سیستم‌های بهداشت و درمان را تحت فشار قرار داده است. بخش سلامت در تمام نظام های بهداشت و درمان همواره با تقاضاهای بالقوه نامحدود و منابع بالفعل محدود مواجه بوده است. یکی از اصلی ترین اهداف در تمام سال های گذشته تخصیص صحیح منابع، توزیع عادلانه امکانات و خدمات و مراقبت های سلامت بوده است. به طور معمول بخش سلامت  و درمان به خصوص در کشورهای در حال توسعه با سهم بسیار کمی از ناخالص داخلی به خود اختصاص داده است. در حال حاضر شیوع بیماری کرونا موجب تمرکز منابع محدود، بخش سلامت برای مقابله با ویروس کرونا شده است و فشار زیادی را بر بخش سلامت وارد کرده است. نکته قابل تامل در حوزه سلامت طولانی و پرهزینه بودن جایگزینی منابع انسانی در حوزه سلامت است بخش سلامت از جمله معدود حوزه های خدماتی هست که سهم عمده ای از بار ارائه خدمات بر عهده نیروهای انسانی تخصصی است قطعا آموزش، تربیت و جایگزینی، برای مدیریت تقاضای ایجاد شده ناشی از اپیدمی کرونا به زمان، هزینه قابل توجهی نیاز دارد.

روزبه عبادی نمین کد ۹۷۷ بیمه آرمان 
شماره تماس ۰۹۱۱۸۰۳۹۲۸۲
امتیاز دهی
4.5/5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *