جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
بیمه جامع واحد های صنعتی چیست؟

بیمه جامع واحد های صنعتی چیست؟

بیمه جامع واحد های صنعتی چیست؟

بیمه جامع صنعتی این بیمه نامه صرفاً به منظور تامین تمامی نیازهای بیمه ای کارخانجات بزرگ تولیدی و واحدهای صنعتی تنظیم شده است که از بررسی های دقیق کارشناسی و انجام مطالعات تطبیقی در صنعت بیمه جهان محقق گردیده است. هدف از این طرح آن است که خدمات بیمه ای مورد نیاز این واحدها در تمامی رشته ها به صورت متمرکز صورت پذیرد . به موجب این طرح تمامی خدمات بیمه ای واحدهای صنعتی بیمه گزاران عمده به شرکت سهامی بیمه ایران اعلام می گردد و این شرکت خدمات خود را در قالب یک بسته بیمه ای ارائه می نماید.

بدیهی است طرح مذکور مزایای بسیاری را برای بیمه گزاران! بزرگ به همراه خواهد داشت .از آنجا که کلیه خدمات بیمه ای! به صورت متمرکز صورت می گیرد.! بیمه گزار صرفاً با یک بیمه گر همکاری داشته! و این امر موجبات آرامش خاطر هر چه بیشتر بیمه گزاران! را فراهم می نماید از طرف دیگر این امکان برای بیمه ایران! فراهم می گردد که پوشش های بیمه ای! را با حداقل نرخ ارئه نماید. نظر به این که طرح مزبور !منطبق با نیازهای روز بیمه گزاران عمده می باشد انتظار !بر این است که انقلابی را در صنعت بیمه کشور به همراه! داشته باشد تا علاوه بر جلب رضایت بیمه گزاران عمده این شرکت! بتواند به عنوان یک عامل مکمل و بازوی! موثر دولت چرخه اقتصادی دولت را هر چه بیشتر رونق بخشد.

بیمه کارخانه؛ کدام بیمه‌ها برای کارخانه واجب است؟

واحدهای صنعتی با داشتن دستگاه‌های گران‌قیمت، مواد اولیه و محصولات تولیدی با حجم زیاد، همیشه در معرض خطر است. حوادث غیرقابل پیش‌بینی مانند انفجار، آتش‌سوزی و … می‌تواند خسارات جبران‌ناپذیری به کارخانه‌ها وارد کند. در این شرایط بهترین راهکار برای جبران خسارت‌های واردشده، خرید بیمه کارخانه است. شرکت‌های بیمه‌، خدمات خوبی به شهرک‌های صنعتی ارائه می‌کنند. باتوجه‌به اهمیت موضوع، در این مقاله از بلاگ ازکی به بررسی طرح‌های بیمه‌ای، پوشش‌ها و ضرورت خرید بیمه صنعتی می‌پردازیم.

بیمه کارخانه چیست؟

بیمه کارخانه‌ها و مراکز صنعتی اجباری نیست، اما به‌دلیل حساسیت دستگاه‌ها، امکان وجود مواد اولیه و محصولات آتش‌زا و هزینه زیاد تعمیر یا تعویض دستگاه‌ها، خرید بیمه کاری معقول و هوشمندانه خواهد بود. بیمه آتش‌سوزی یکی از انواع بیمه‌های اختیاری است که مراکز صنعتی و کارخانه‌ها برای جبران خسارت‌های ناشی از آتش‌سوزی از آن استفاده می‌کنند.

انواع مختلفی از بیمه کارخانه‌ها و مراکز صنعتی وجود دارد که مدیران کارخانه‌ها می‌توانند بنابه‌صلاحدید خود یکی از آنها را انتخاب کنند. البته در برخی موارد ممکن است انتخاب چند نوع بیمه بتواند بهترین روش برای جبران حداکثری خسارت‌های واردشده باشد.

کارآفرین‌ها برای راه‌اندازی یک کارخانه یا واحد تولیدی باید طرح توجیهی ارائه دهند. یکی از موارد مهم، برآورد هزینه بیمه کارخانه در طرح توجیهی است. در ادامه انواع بیمه صنعتی معرفی می‌شود؛ بنابراین می‌توانید هزینه‌ بیمه را با کمک کارشناس بیمه، تخمین بزنید.

اهداف اصلی ارائه بیمه توسط شرکت بیمه کارخانه را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:

  • ترویج فرهنگ بیمه؛بیمه جامع واحد های صنعتی چیست؟
  • ایجاد آرامش و امنیت برای صنایع بزرگ و کوچک؛
  • کمک به جبران خسارت‌های واردشده؛
  • کاهش ریسک و در نتیجه بهبود فضای کار برای صنایع بزرگ و کوچک؛
  • کمک به رونق فعالیت‌های اقتصادی با کاهش هزینه‌های بیمه.

انواع بیمه کارخانه کدام است؟

مدیران کارخانه‌های بزرگ و کوچک می‌توانند یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌های خود را با انتخاب پوشش‌های مختلف بیمه‌ای و پرداخت هزینه بیمه کارخانه برطرف کنند. واحدهای صنعتی و کارخانه‌ها می‌توانند بر اساس نیاز خود یکی یا همه بیمه‌هایی را که در ادامه معرفی می‌شود خریداری کنند. نکته مهم اینکه با افزودن هر کدام از انواع بیمه‌های زیر، نرخ بیمه کارخانه افزایش پیدا می‌کند. بنابراین لازم است هوشمندانه انتخاب کنید.

بیمه آتش سوزی کارخانه

مراکز تولیدی و کارخانه‌ها باتوجه‌به شرایط و اهمیت دستگاه‌ها و موجودی مواد اولیه و محصولات می‌توانند یکی از انواع بیمه آتش سوزی کارخانه را انتخاب کنند که در ادامه آنها را معرفی می‌کنیم.

بیمه آتش‌ سوزی با پوشش تکمیلی

احتمال آتش‌سوزی در کارخانه‌ها و مراکز تولید بسیار بیشتر از واحدهای مسکونی است. از طرفی میزان خسارت واردشده به کارخانه‌ها هم بسیار بیشتر از یک خانه است. بنابراین بیمه آتش‌سوزی با پوشش تکمیلی می‌تواند بهترین انتخاب برای کارخانه‌ها باشد. هزینه بیمه کارخانه در مقابل خسارت‌هایی که این بیمه تحت پوشش قرار می‌دهد، بسیار اندک خواهد بود.

بیمه آتش‌سوزی با پوشش‌ تکمیلی می‌تواند خسارت‌های واردشده زیر را به اموال یک واحد تولیدی جبران کند.

  • مواد اولیه؛
  • محصولات در جریان تولید؛
  • ماشین‌آلات و تجهیزات؛
  • تاسیسات، لوازم کارخانه و ساختمان‌ها.

بیمه آتش‌ سوزی شناور یا اظهارنامه‌ای

برای فروشگاه‌ها و مراکزی که موجودی انبار آنها مدام در حال تغییر است، «بیمه آتش‌سوزی شناور» بهترین انتخاب خواهد بود. البته کارخانه‌ها و کارگاه‌ها هم می‌توانند از این بیمه استفاده کنند.

در این نوع بیمه، بیمه‌گذار باید در شروع دوره بیمه‌نامه، حداکثر موجودی انبار، فروشگاه یا کارخانه خود را در طول سال تخمین بزند. این عدد به‌عنوان حداکثر سرمایه با هدف جبران خسارت‌های واردشده به شرکت بیمه‌گر اعلام می‌شود. بر اساس حداکثر موجودی انبار، شرکت بیمه مبلغی را به‌عنوان حق بیمه تعیین می‌کند. بیمه‌گذار باید در طول سال، هر ماه موجودی انبار یا واحد تولیدی خود را به شرکت بیمه‌گر اعلام کند.

بیمه آتش‌سوزی مرهوناتی

اگر مدیران کارخانه اقدام به دریافت وام کرده‌ باشند، در این شرایط باید «بیمه آتش‌سوزی مرهوناتی» را انتخاب کنند. وقتی یک کارآفرین قصد راه‌اندازی کارخانه را داشته باشد، برای دریافت وام باید فاکتور خرید ماشین‌آلات را به بانک ارائه کند. بانک هم متناسب با این تسهیلات از مدیران کارخانه بیمه مطالبه خواهد کرد. فاکتورها توسط بانک برای یکی از شرکت‌های بیمه‌گر ارسال می‌شود تا با تعیین میزان ریسک دستگاه‌ها، حق بیمه محاسبه شود. بی‌شک هرقدر ریسک دستگاه‌ها بیشتر باشد، حق بیمه کارخانه هم بیشتر خواهد شد.

روزبه عبادی نمین کد ۹۷۷ بیمه آرمان

شماره تماس ۰۹۱۱۸۰۳۹۲۸۲

بیمه با شما

طراحی سایت ومیزبانی وب در کلاب هاست

برای خواندن مقاله کلیک کنید

امتیاز دهی
4.5/5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *