بازگشت به صفحه اصلی

بیمه آرمان
معرفی انواع بیمه های بازرگانی

معرفی انواع بیمه های بازرگانی

معرفی انواع بیمه های بازرگانی

بیمه های بازرگانی از نوع بیمه اختیاری و خصوصی بحساب می‌آیند. موضوع بیمه آن‌قدر حائز اهمیت است که سازمان تامین اجتماعی شاخه‌های متنوعی از بیمه را شرح داده است.

زیرمجموعه‌های بیمه، شرایط متفاوت در اختیار تمام افراد جامعه قرار داده است تا همگان قادر به استفاده از امکانات آن باشند.

برخی از بیمه‌ها در گروه بیمه‌های اجباری یا بیمه اجتماعی قرار خواهند گرفت. این نوع بیمه‌ها پوشش‌هایی اعم از پزشکی، بازنشستگی، بیماری و … را دارند اما بیمه بازرگانی بیشتر سرمایه‌های اشخاص را تحت پوشش قرار می‌دهد.

این نوع بیمه را نمی‌توان به صورت مستقیم از طریق سازمان تامین اجتماعی تهیه کرد برای خرید بیمه های بازرگانی باید از شرکت‌های خصوصی بیمه کمک بگیرید.

از آن‌جایی که بیمه بازرگانی شامل پوشش‌ها و انواع متفاوتی می‌شود، باید نسبت به انتخاب شرکت بیمه خود حساسیت به خرج دهید. در ادامه به معرفی انواع بیمه بازرگانی خواهیم پرداخت.

انواع بیمه های بازرگانی

به طور کلی بیمه بازرگانی به سه دسته‌ی بیمه اموال، اشخاص و مسئولیت تقسیم می‌شود.

بیمه اموال: در این نوع بیمه هر آن چیزی که در زیرمجموعه اموال و دارایی‌های شما قرار گیرد؛ تحت پوشش بیمه خواهد بود.

اتفاقات متفاوتی ممکن است دارایی‌های یک شخص را دچار خسارت کند. خسارت‌های ناشی از دزدی و سرقت گرفته تا آتش سوزی، همگی با بیمه بازرگانی جبران خواهد شد.

بیمه اشخاص: بزرگترین سرمایه انسان زندگی‌ست. بیمه اشخاص شامل انواع بیمه عمر و زندگی می‌شود.

علاوه بر آن تمام حوادثی که عمر و زندگی انسان را تحت خطر قرار دهند نیز مشمول این نوع بیمه از بیمه های بازرگانی خواهند شد.

بیمه مسئولیت: به طور کلی این نوع بیمه برای مواقعی‌ست که شما در قبال جان و مال شخص سوم دیگری مسئول باشید. در این صورت بیمه مسئولیت خسارات وارده از طریق آسیب‌های احتمالی به شخص ثالث را جبران خواهد کرد.

بیمه های بازرگانی: بیمه اموال

دسته‌بندی بیمه اموال به شرح زیر است:

  • بیمه وسایل نقلیه: وسیله نقلیه شما ممکن است خودرو، موتور یا حتی کشتی و هواپیما باشد که تحت پوشش بیمه اموال قرار خواهد گرفت.

بیمه بدنه و بیمه شخص ثالث در این زیر گروه از انواع بیمه بازرگانی قرار می‌گیرند.

  • بیمه املاک: اصلی‌ترین پوشش این نوع بیمه از بیمه های بازرگانی، بیمه آتش سوزی است. بیمه آتش سوزی خساراتی که ممکن است به واحد مسکونی، صنعتی یا غیر صنعتی شما وارد شود جبران می‌کند.
  • بیمه اموال تجاری: اگر در مشاغل بازرگانی فعالیت داشته باشید، تمام محصولاتی که وارد یا صادر می‌کنید تحت پوشش بیمه اموال تجاری قرار می‌گیرد.
  • بیمه نقدینگی: هر شخصی مقداری پول نقد به صورت پس‌انداز یا در گردش مالی دارد. اگر به هر طریقی این سرمایه دچار خسارت شود؛ بیمه‌ی پول متعهد به جبران آن است.
  • بیمه حمل و نقل: تمام مرسولات شما از هر راهی (زمینی، هوایی یا دریایی) که جابه‌جا شود، تحت پوشش بیمه های بازرگانی از نوع بیمه باربری خواهد بود. هزینه‌ی آسیب‌های احتمالی در جابه‌جایی توسط این بیمه جبران می‌شود.
  • بیمه مهندسی: در صورتی که قصد بازسازی، احداث یا بهره‌برداری از یک مکان را داشته باشید، بیمه مهندسی بیمه بازرگانی به شما کمک خواهد کرد.

بیمه های بازرگانی: بیمه اشخاص

مهم‌ترین مورد از بیمه اشخاص بیمه عمر و زندگی است. انواع بیمه عمر و سرمایه‌گذاری در این گروه از بیمه‌های بازرگانی قرار می‌گیرند.

زیرمجموعه بیمه‌های عمر به شرح زیر هستند:

  • بیمه عمر و پس انداز
  • بیمه جهیزیه و مهریه
  • بیمه عمر با پوشش‌های خطر فوت
  • بیمه عمر زمانی و تمام عمر
  • بیمه تامین آتیه فرزندان
  • بیمه عمر و سرمایه‌گذاری انفرادی، گروهی و خانوادگی

به جز بیمه عمر، انواع بیمه حوادث نیز در این گروه قرار می‌گیرند.

  • بیمه حوادث ورزشی: زمانی که گزارش پزشکی تایید کند آسیب به شخص در اثر فعالیت‌های ورزشی بوده است این بیمه با یاری افراد می‌آید.
  • بیمه تحصیلی: شما در سمت یک محصل ممکن است دچار در مسیر رفت و آمد به مدرسه دچار آسیب یا حادثه شوید.
  • بیمه حوادث مسافرتی: بیمه مسافرتی بسیاری از حوادثی که ممکن است در طول سفر رخ دهد را تحت پوشش در می‌آورد. این سفر می‌تواند به صورت فردی (بیمه مسافرت انفرادی) یا توریستی (بیمه حوادث توریستی) باشد.
  • بیمه حوادث شغلی: حوادث کاری ممکن است موجب آسیب‌های جزئی یا نقص عضو در افراد شود، بیمه مشاغل هزینه‌های درمانی آن‌ها را جبران می‌کند.

بیمه های بازرگانی: بیمه مسئولیت

بیمه های بازرگانی

بیمه‌های مسئولیت زیر مجموعه‌های بسیاری دارند:

  • مسئولیت عمومی: برای پوشش آسیب‌هایی که ممکن است در فعالیت‌های روزانه به شخص ثالث وارد شود از این بیمه استفاده خواهد شد.
  • بیمه مسئولیت حرفه‌ای: اگر شغل و حرفه شما منجر به آسیب فردی شود (مانند: خطای پزشکی یا آسیب به کارکنان ساختمانی و …) این بیمه به کمک‌تان خواهد آمد.
  • مسئولیت تولیدکنندگان کالا: اگر به عنوان تولید کننده محصول شما باعث ایجاد آسیب جانی یا مالی به افراد شود، مسئولیت آن به عهده شما خواهد بود.
  • مسئولیت جامع شهرداری: خسارت‌هایی که شهرداری باعث آن‌ها خواهد شد مانند: سقوط درختان، سقوط در چاله‌های شهری، آسیب به وسیله تابلوهای تبلیغاتی و … توسط این بیمه تامین می‌شود.
  • بیمه مسئولیت مدنی مدیران: مدیران مجموعه‌های آموزشی خصوصی موظف‌اند محصلان خود را در برابر آسیب‌های احتمالی بیمه کنند.

خرید انواع بیمه های بازرگانی از شرکت های خصوصی بیمه

همان‌طور که گفتیم بیمه های بازرگانی را باید از شرکت‌های خصوصی و با عنوان بیمه اختیاری تهیه کرد. به همین منظور شرکت بیمه باید دارای پشتوانه مالی مطمئنی باشد تا در زمان پرداخت هزینه‌های مربوط به خسارات دچار مشکل نشود.

بیمه‌هایی که در گروه بیمه بازرگانی قرار می‌گیرند، هریک قوانین و شرایط خاص خود را دارد که در بیمه‌نامه مخصوص خودشان ذکر خواهد شد.

شما باتوجه به شرایط و نیازی که دارید می‌توانید یک یا چند مورد از این نوع بیمه را انتخاب کنید و با پرداخت حق بیمه آن، از مزایای زیرمجموعه‌های بیمه بازرگانی بهره‌مند شوید.

طبیعتا شما به عنوان یک تولیدکننده، نیازی به بیمه حوادث ورزشی بیمه های بازرگانی نخواهید داشت.

ممکن است با خود بیندیشید که برخی از این خسارات شاید هرگز برای شما رخ ندهد. بیمه نوعی سرمایه‌گذاری‌ست. شما هزینه‌ای را به عنوان حق بیمه برای روز مبادا پرداخت خواهید کرد.

Visits: 0

Khazaei
Khazaei
Reviewer
5/5

بیمه نامه حوادث انفرادی بیمه با شما برای شرکت بیمه آرمان هستش که متوجه شدم دارای پوشش ها و خدمات عالی هستش واقعا ممنونم???

1 سال ago
زهرا حسینی زاده
زهرا حسینی زاده
Reviewer
5/5

سلام و احترام
خدمت شما عرض شود که خدمات بیمه آرمان نسبت به سایر شرکت ها خدمات بهتری ارائه میکند و پیشنهاد میشود از بیمه آرمان استفاده شود??

1 سال ago
درویش
درویش
Reviewer
5/5

من برای بیمارستان از خدمات کلی بیمه پزشکان استفاده کردم عالی بود واقعا سپاس فراوان

1 سال ago
میانبر به مقالات دیگر
امتیاز دهی
4.5/5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *