ارزیابان بیمه ارزش اقلام بیمه شده را تخمین زده و خسارت بیمه را ارزیابی می کنند. آنها تصمیم می گیرند که آیا یک شرکت بیمه باید خسارت پرداخت کند یا خیر، و اگر چنین است، چقدر است. اکثر ارزیابان بیمه تمام وقت کار می کنند. آنها اغلب در خارج از دفتر کار می کنند و ساختمان ها و اتومبیل های آسیب دیده را بازرسی می کنند.

 

خسارت خودرو یا سایر خودروها را برای تعیین هزینه های تعمیر برای تسویه خسارت بیمه ارزیابی کنید. فرم های بیمه را برای نشان دادن هزینه تعمیر یا برآورد هزینه و توصیه ها آماده کنید. ممکن است به دنبال توافق با تعمیرگاه خودرو در مورد هزینه های تعمیر باشد.

بازرس بیمه چه کار می کند؟

کاری که ارزیاب ها، بازرسان و بازرسان بیمه انجام می دهند بسته به نوع شرکت بیمه ای که در آن کار می کنند متفاوت است. آنها باید چیزهای زیادی در مورد آنچه شرکتشان بیمه می کند بدانند. به عنوان مثال، کارگران در بیمه اموال و تلفات باید هزینه های مسکن و ساخت و ساز را برای ارزیابی صحیح خسارات ناشی از سیل یا آتش سوزی بدانند. کارگران بیمه سلامت باید بتوانند تشخیص دهند که کدام نوع درمان از نظر پزشکی ضروری است و کدام مورد مشکوک است.
ارزیاب های بیمه معمولاً موارد زیر را انجام می دهند:
بررسی، ارزیابی و تسویه خسارت بیمه
تعیین اینکه آیا بیمه نامه خسارت مطالبه شده را پوشش می دهد
مبلغ مناسبی که شرکت بیمه باید بپردازد را تعیین کنید
اطمینان حاصل کنید که ادعاها تقلبی نیستند
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ادعاهای مشکوک با پزشکان یا کارفرمایان مدعی تماس بگیرید
در صورت نیاز با مشاور حقوقی در مورد دعاوی مشورت کنید
نگهداری پرونده های خسارت، مانند سوابق مطالبات تسویه شده و موجودی مطالبات که نیاز به تجزیه و تحلیل دقیق دارد
مذاکره برای تسویه حساب
مجوز پرداخت
بسیاری از ارزیابی‌کنندگانی که برای شرکت‌های بیمه و شرکت‌های تعدیل مستقل کار می‌کنند، ارزیاب خسارت خودرو هستند. آنها خودروهای آسیب دیده را پس از تصادف بررسی می کنند و هزینه تعمیرات را برآورد می کنند. این اطلاعات سپس به تنظیم کننده می رسد، که هزینه تخمینی تعمیرات را در تسویه حساب قرار می دهد.

وظایف

  • ارزیابی عملی بودن تعمیر در مقابل پرداخت ارزش بازار خودرو قبل از تصادف.
  • برآورد هزینه تعمیرات را با تعمیرگاه خودرو بررسی کنید تا از توافق در مورد هزینه تعمیرات اطمینان حاصل کنید.
  • خودروی آسیب دیده را برای تعیین میزان آسیب ساختاری، بدنه، مکانیکی، الکتریکی یا داخلی بررسی کنید.
  • فرم های بیمه را برای نشان دادن برآورد هزینه تعمیر و توصیه ها آماده کنید.
  • برآورد قطعات و نیروی کار برای تعمیر آسیب، با استفاده از دفترچه راهنمای کار استاندارد خودرو و هزینه قطعات و دانش تعمیر خودرو.

نم

فعالیت های اصلی

  • تعامل با کامپیوتر: استفاده از کامپیوترها و سیستم‌های کامپیوتری (شامل سخت‌افزار و نرم‌افزار) برای برنامه‌نویسی، نوشتن نرم‌افزار، تنظیم توابع، وارد کردن داده‌ها یا پردازش اطلاعات
  • تصمیم گیری و حل مشکلات: تجزیه و تحلیل اطلاعات و ارزیابی نتایج برای انتخاب بهترین راه حل و حل مشکلات
  • مستندسازی/ثبت اطلاعات: وارد کردن، رونویسی، ضبط، ذخیره یا نگهداری اطلاعات به صورت مکتوب یا الکترونیکی/مغناطیسی
  • حل اعتراضات و مذاکره با دیگران: رسیدگی به شکایات، حل و فصل اختلافات و حل و فصل نارضایتی ها و درگیری ها یا مذاکره با دیگران
  • اجرا یا کار مستقیم با مردم: خدمات رسانی به مشتریان در رستوران ها و فروشگاه ها و پذیرایی از مشتریان یا مهمانان.

بازرس بیمه چیست؟

فعالیت های تفصیلی

  • سوابق مالی را بررسی کنید.
  • ارزش کالا یا خدمات را تعیین کنید.
  • برآورد هزینه های کالا یا خدمات.
  • قراردادها یا سایر اسناد معامله را آماده کنید.

ابزارهای کار یک بازرس بیمه چیست؟

  • دوربین های دیجیتال کامپکت
  • پرینترهای لیزری کامپیوتری
  • کامپیوترهای رومیزی
  • تئودولیت های دیجیتال الکترونیکی
  • ماشین حساب های دستی

یک بازرس بیمه چه باید بداند؟

مهارت های فنی

  • نرم افزار حسابداری : NCH ​​نرم افزار اکسپرس فاکتور،
  • رابط کاربری پایگاه داده و نرم افزار پرس و جو : راه حل ارزیابی CCC Pathways Inc. Information Services Inc، Meridian Technologies SurePoint، Vertafore ImageRight،
  • نرم افزار مدیریت اسناد : ? سیستم های ادوبی نرم افزار Adobe Acrobat،
  • نرم افزار پست الکترونیکی : ? Microsoft Outlook، نرم افزار ایمیل،
  • نرم افزار گرافیک یا تصویربرداری عکس : AT Solutions Easy Street Draw،

دانش

  • خدمات مشتری: آشنایی با اصول و فرآیندهای ارائه خدمات به مشتریان که شامل ارزیابی نیازهای مشتری، رعایت استانداردهای کیفیت برای خدمات و ارزیابی رضایت مشتری است.
  • زبان انگلیسی: آشنایی با ساختار و محتوای زبان انگلیسی شامل معنی و املای کلمات، قواعد ترکیب و دستور زبان.
  • کامپیوتر و الکترونیک: آشنایی با بردهای مدار، پردازنده ها، تراشه ها، تجهیزات الکترونیکی و سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر از جمله برنامه های کاربردی و برنامه نویسی.
  • علم مکانیک: دانش ماشین آلات و ابزارها، از جمله طراحی، استفاده، تعمیر و نگهداری آنها.
  • کارهای اداری: آشنایی با رویه‌ها و سیستم‌های اداری و دفتری مانند واژه‌پردازی، مدیریت فایل‌ها و سوابق، رونویسی، طراحی فرم‌ها و سایر رویه‌ها و اصطلاحات اداری.

یک بازرس بیمه چه ویژگی هایی دارد؟

مهارت ها

نوشتن: برقراری ارتباط مؤثر به صورت نوشتاری و متناسب با نیازهای مخاطب
صحبت کردن: صحبت با دیگران برای انتقال موثر اطلاعات
گوش دادن فعال: توجه کامل به آنچه دیگران می گویند، وقت گذاشتن برای درک نکات گفته شده، پرسیدن سؤالات مناسب و عدم قطع صحبت در زمان های نامناسب
درک مطلب: درک جملات و پاراگراف های نوشته شده در اسناد مربوط به کار
تفکر انتقادی: استفاده از منطق و استدلال برای شناسایی نقاط قوت و ضعف راه حل ها، نتیجه گیری ها یا رویکردهای جایگزین برای مشکلات

توانایی ها

بیان شفاهی: توانایی انتقال اطلاعات و ایده ها در صحبت کردن به طوری که دیگران متوجه شوند.
درک شفاهی: توانایی گوش دادن و درک اطلاعات و ایده های ارائه شده از طریق کلمات و جملات گفتاری.
درک نوشتاری: توانایی خواندن و درک اطلاعات و ایده های ارائه شده به صورت نوشتاری.
حساسیت به مشکل: توانایی تشخیص، زمانی که چیزی اشتباه است یا احتمال دارد اشتباه پیش برود. این شامل حل مشکل نیست، فقط تشخیص وجود یک مشکل است.
بیان نوشتاری: توانایی انتقال اطلاعات و ایده ها به صورت نوشتاری تا دیگران متوجه شوند.

علایق

متعارف: مشاغل متعارف اغلب شامل پیروی از رویه ها و روال های معین است. این مشاغل می توانند شامل کار با داده ها و جزئیات بیشتر از ایده ها باشند. معمولاً یک خط مرجع مشخص وجود دارد که باید دنبال شود.
واقع بین: مشاغل واقع بینانه غالبا شامل فعالیت‌های کاری مرتبط با مسائل تجربی و عملی هستند. آن‌ها اغلب با گیاهان، حیوانات و مواد واقعی مانند چوب، ابزار و ماشین‌آلات سروکار دارند. بسیاری از مشاغل نیازمند کار در خارج از سازمان هستند و شامل کارهای اداری زیاد و یا همکاری نزدیک با دیگران نیستند.
کارآفرین: مشاغل سازمانی اغلب شامل راه اندازی و اجرای پروژه ها هستند. این مشاغل می توانند شامل رهبری افراد و تصمیم گیری های زیادی باشند. گاهی اوقات آنها نیاز به ریسک دارند و اغلب با تجارت سروکار دارند.

درآمد یک بازرس بیمه

بازرس بیمه به طور متوسط ماهانه ۱۱,۹۵۳,۵۰۰ تومان حقوق دریافت می کند .
دستمزدها معمولاً از ۸,۷۱۰,۰۰۰ تومان شروع می شود و تا ۱۵,۹۹۰,۰۰۰ می رسد .

درآمد بازرس بیمه بر اساس ارشدیت:
صدک ۹۰ – درآمد بازرس بیمه سطح بالا از :
۱۵,۹۹۰,۰۰۰ تومان در ماه

صدک ۷۵ – درآمد بازرس بیمه در سطح ارشد از :
۱۳,۹۱۰,۰۰۰ تومان در ماه

صدک ۵۰ – درآمد بازرس بیمه سطح متوسط از :
۱۱,۸۳۰,۰۰۰ تومان در ماه

صدک ۲۵ – درآمد بازرس بیمه سطح پایین از :
۹,۸۸۰,۰۰۰ تومان در ماه

صدک ۱۰ – سطح شروع درآمد بازرس بیمه از :
۸,۷۱۰,۰۰۰ تومان در ماه

بازار کار برای بازرس بیمه

عنوانمنطقه شغلی سه: آمادگی متوسط ??مورد نیاز است
تحصیلاتاکثر مشاغل در این منطقه نیاز به آموزش در مدارس حرفه ای، تجربه مرتبط در حین کار، یا مدرک کاردانی دارند.
تجربه مرتبطمهارت، دانش یا تجربه قبلی مرتبط با کار برای این مشاغل مورد نیاز است. به عنوان مثال، یک برقکار باید سه یا چهار سال کار آموزی یا چندین سال آموزش حرفه ای را گذرانده باشد، و اغلب باید یک آزمون صدور مجوز را پشت سر گذاشته باشد تا بتواند این کار را انجام دهد.
آموزش شغلیکارمندان در این مشاغل معمولاً به یک یا دو سال آموزش شامل تجربه در حین کار و آموزش غیررسمی با کارگران با تجربه نیاز دارند. یک برنامه کارآموزی شناخته شده ممکن است با این مشاغل مرتبط باشد.
نمونهاین مشاغل معمولاً شامل استفاده از مهارت های ارتباطی و سازمانی برای هماهنگی، نظارت، مدیریت یا آموزش دیگران برای دستیابی به اهداف است. به عنوان مثال می توان به مدیران تولید برق آبی، راهنمای سفر، برق، تکنسین کشاورزی، آرایشگر، خبرنگاران دادگاه و دستیاران پزشکی اشاره کرد.
بازه SVP(۶.۰ تا < 7.0)

ویژگی کار یک بازرس بیمه چگونه است؟

محیط کار آنها متفاوت است. برخی از ارزیابان وقت خود را در دفاتر به بررسی اسناد و انجام تحقیقات می گذرانند. دیگران بیشتر اوقات بیرون کار می کنند، ساختمان ها و اتومبیل های آسیب دیده را بازرسی می کنند و نظارت انجام می دهند.

صداقت و راستی: این شغل مستلزم صداقت و اخلاق‌گرایی است.
توجه به جزئیات: این شغل نیازمند دقت در جزئیات و تمام و کمال بودن در تکمیل وظایف کاری است.
ابتکار عمل: این شغل مستلزم تمایل به قبول مسئولیت ها و چالش ها است.
خود کنترلی: این شغل مستلزم حفظ خونسردی، کنترل احساسات، کنترل خشم و اجتناب از رفتار پرخاشگرانه، حتی در شرایط بسیار دشوار است.
نگرانی برای دیگران: این شغل مستلزم حساس بودن به نیازها و احساسات دیگران و درک و کمک در کار است.

چگونه یک بازرس بیمه بشویم؟

دیپلم دبیرستان یا معادل آن معمولاً حداقل شرط لازم برای کار به عنوان ارزیاب است. با این حال، گاهی اوقات کارفرمایان ترجیح می دهند متقاضیانی را استخدام کنند که دارای مدرک لیسانس یا تجربه کاری مرتبط با بیمه یا آموزش حرفه ای هستند.

کسب و کار یا پیشینه حسابداری ممکن است برای کسی که در ادعاهای زیان مالی ناشی از اعتصابات، خرابی تجهیزات یا آسیب به کالا تخصص داشته باشد، بهترین باشد. آموزش کالج در معماری یا مهندسی برای تنظیم ادعاهای صنعتی، مانند مواردی که شامل خسارت ناشی از آتش سوزی یا سایر حوادث می شود، مفید است. پیشینه قانونی برای کسی که پرونده های غرامت و مسئولیت محصول را رسیدگی می کند مفید است. پیشینه پزشکی برای بازرسانی که در مورد ادعاهای بیمه پزشکی و عمر کار می کنند مفید است.

ارزیاب‌های آسیب خودرو معمولاً دارای مدرک دیپلم دو ساله در تعمیر خودرو یا تجربه کار در تعمیرگاه خودرو هستند که هزینه تعمیر خودرو را شناسایی و برآورد می‌کنند. اگرچه ارزیاب های آسیب خودرو نیازی به تحصیلات دانشگاهی ندارند، بیشتر شرکت ها ترجیح می دهند افرادی را استخدام کنند که آموزش رسمی، تجربه، یا دانش و مهارت های فنی برای شناسایی و برآورد هزینه تعمیر خودرو دارند.

ارزیاب های بیمه در ابتدای کار خود تحت نظر یک کارگر مجرب در مورد خسارت های جزئی کار می کنند. همانطور که آنها درباره بررسی و تسویه دعاوی بیشتر می آموزند، ادعاهای بزرگتر و پیچیده تری به آنها اختصاص می یابد. ارزیابان آسیب خودرو معمولاً در حین کار آموزش می بینند که ممکن است چندین ماه طول بکشد. این آموزش معمولاً شامل کار تحت نظارت یک ارزیاب با تجربه تر است و در عین حال هزینه های خسارت را تخمین می زند تا زمانی که کارفرما تصمیم بگیرد کارآموز آماده انجام برآوردها به تنهایی است.

یک بازرس بیمه چه تحصیلاتی دارد؟

درصدسطح تحصیلات مورد نیاز
۳۰/۶۰ %برخی از دروس دبیرستان
۲۸/۸۴ %گواهی پس از متوسطه – برای آموزش تکمیل شده پس از دبیرستان (به عنوان مثال، در کشاورزی یا منابع طبیعی، خدمات کامپیوتری، خدمات شخصی یا آشپزی، فناوری های مهندسی، مراقبت های بهداشتی، تجارت ساختمانی، فناوری های مکانیک و تعمیر یا تولید دقیق) اعطا می شود.
۱۵/۲۱ %مدرک کاردانی (یا مدرک ۲ ساله دیگر)
۲۳/۸۸ %دیپلم دبیرستان – یا معادل آن

جذابیت های شغلی یک بازرس بیمه چه مواردی است؟

پشتیبانی: مشاغلی که این ارزش کاری را برآورده می کنند، مدیریت حمایتی را ارائه می دهند که پشت سر کارمندان قرار می گیرد. نیازهای مربوطه عبارتند از: سیاست های شرکت، نظارت بر روابط انسانی و نظارت فنی.
استقلال: مشاغلی که این ارزش کاری را برآورده می کنند به کارمندان اجازه می دهند تا خودشان کار کنند و تصمیم بگیرند. نیازهای مربوطه عبارتند از: خلاقیت، مسئولیت پذیری و خودمختاری.
شرایط کاری: مشاغلی که این ارزش کاری را برآورده می کنند، امنیت شغلی و شرایط کاری خوب را ارائه می دهند. نیازهای مربوطه عبارتند از: فعالیت، استقلال، امنیت، تنوع و شرایط کاری.
روابط: مشاغلی که این ارزش کاری را برآورده می کنند به کارمندان این امکان را می دهند که به دیگران خدمات ارائه دهند و با همکاران در یک محیط دوستانه غیر رقابتی کار کنند. نیازهای مربوطه عبارتند از: همکاران، ارزشهای اخلاقی و خدمات اجتماعی.
دستاورد: بازار کار برای فارغ التحصیلان تا چه حد سالم است؟ براساس گزارش اداره آمار کار، پیش بینی می شود که فعالیت کاری فارغ التحصیلان و دستیاران حقوقی از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۲، ۱۷ درصد رشد داشته باشد. این شغل متقاضیان زیادی را به خود جذب می کند و رقابت برای شغل قوی خواهد بود. فارغ التحصیلان با تجربه، رسمی و آموزش دیده با مهارت های قوی کامپیوتری و مدیریت پایگاه داده باید بهترین چشم انداز شغلی را داشته باشند.

چه رشته هایی به بازرس بیمه نزدیک است؟

  • فروشنده تک فروشی
  • فروشنده قطعات یدکی
  • کارمند ثبت اسناد حسابداری
  • کارمند تدارکات
  • کارشناس ارزشیابی مستغلات
  • کارگزار آژانس املاک
  • ارزیاب خسارت اموال
  • کاراگاه خصوصی
  • نماینده فروش تجاری

سوالات متداول درباره بازرس بیمه

تلفن: چقدر در این شغل مکالمه تلفنی دارید؟

پست الکترونیکی: چقدر در این شغل از پست الکترونیکی استفاده می کنید؟

تماس با دیگران: این شغل چقدر مستلزم تماس کارمند با دیگران (حضوری، تلفنی یا غیره) برای انجام آن است؟

معامله با مشتریان خارج از سازمان: کار با مشتریان خارجی یا عموم مردم در این شغل چقدر مهم است؟

تناوب تصمیم گیری: هر چند وقت یکبار کارمند باید تصمیماتی بگیرد که بر سایر افراد، منابع مالی و یا تصویر و شهرت سازمان تأثیر بگذارد؟

کار بازرس بیمه برای خانم ها و آقایان

در رابطه با بازار کار بازرس بیمه برای خانم ها و آقایان باید عرض کنیم که با توجه به کاربردی بودن این رشته در جامعه، خانم های تحصیل کرده مشابه آقایان در آن بیکار نمی مانند و امکان فعالیت در انواع شرکت ها و مراکز دیگر را به آسانی دارند. مهمترین چیزی که باعث موفقیت در این کار می شود، علاقه خود فرد است.

بازرس بیمه به نام های زیر نیز شناخته می شود

کارشناس ارزیابی
ارزیاب
ارزیاب بدنه خودرو
برآوردگر تعمیرات بدنه خودرو
برآوردگر برخورد خودکار
ارزیاب بیمه خسارت خودرو
ارزیاب خودرو (ارزیابی کننده خودکار)
تخمینگر بدنه خودرو (برآورنده بدنه خودکار)
ارزیابی کننده خسارت خودرو (Auto Damage Appraiser)
برآورد خسارت خودرو (برآورنده خسارت خودکار)
ارزیاب میدان خسارت خودرو (ارزیابی کننده میدان آسیب خودرو)
ارزیاب برخورد
برآورد مرکز برخورد
برآوردگر برخورد
بازرس میدانی تجاری
 روزبه عبادی نمین کد۹۷۷ بیمه آرمان
شماره تماس ۰۹۱۱۸۰۳۹۲۸۲