بررسی تاثیر عوامل موثر بر تمایل مشتری به استفاده از خدمات هوشمندسازی شده

بررسی تاثیر عوامل موثر بر تمایل مشتری به استفاده از خدمات هوشمندسازی شده

بررسی تاثیر عوامل موثر بر تمایل مشتری به استفاده از خدمات هوشمندسازی شده

تحولات دیجیتال تاثیر بسیار شدیدی بر فعالیتهای تجاری گذاشته است. با این نگاه و با توجه به هدف اصلی تحقیقکه «بررسی تاثیر عوامل موثر بر تمایل مشتری به استفاده از خدمات هوشمندسازیشده در میان مشتریان بیمه سامان» می باشد، تحقیق حاضر انجام شده است. روش تحقیق پژوهش حاضر از نظر هدف، توصیفی و از نوع مطالعه پیمایشیمی باشد. از ابزار پرسشنامه و طیف لیکرت برای اندازه گیری شاخص های تحقیق استفاده شده است. این ابزار با استفاده ازروایی صوری و همگرا و پایایی ضریب آلفای کرونباخ و ترکیبی موردبررسی قرار و تایید گردید. جامعه آماری تحقیقمشتریان بیمه سامان بوده است که ۳۸۴ نفر به عنوان نمونه پرسشنامه تحقیق را تکمیل کردند.یافته ها: نتایج حاصل از پژوهش نشان می دهد اعتماد، راحتی در استفاده از خدمات هوشمندسازی شده، خدمات آنلاینبه مشتری بر نگرش مشتری به خرید آنلاین تاثیر دارد. همچنین؛ اعتماد، راحتی در استفاده از خدمات هوشمندسازی شده،خدمات آنلاین به مشتری، نگرش به خدمات هوشمندسازی شده و بایدها و نبایدهای ذهنی نسبت به خدماتهوشمندسازی شده بر تمایل مشتری به استفاده از خدمات هوشمندسازی شده تاثیر دارد.نتیجه گیری: با توجه به نتایج پژوهش، پیشنهادهای اصلی تحقیق ایجاد بستری برای افزایش اعتماد، راحتی در استفادهاز خدمات هوشمندسازی شده، خدمات آنلاین به مشتری و ارتباطات تعاملی با مصرف کنندگان آنلاین است. همچنینشرکتهای بیمه نه تنها باید محصولات و خدمات آنلاین را ارائه دهند بلکه باید پلتفرم های تجارت الکترونیک که شاملیک مرکز مراقبت آنلاین برای اطمینان از سلامت و امنیت مشتریان است را فراهم آوردند.

هوشمند سازی سازمان چیست و سازمان هوشمند چه ویژگی هایی دارد؟

تعریف هوشمند سازی سازمان چیست؟

عصری که در آن زندگی میکنیم در حال تکوین تمدن نوینی است. این تمدن نوین با ورود فناوری اطلاعات در تمام عرصه های زندگی شکلی را پدید آورده که با دوره های قبل قابل مقایسه نیست.بررسی تاثیر عوامل موثر بر تمایل مشتری به استفاده از خدمات هوشمندسازی شده

فناوری اطلاعات در واقع با خود اشکال جدید سازمان، کار، خانواده و نظام جدید اقتصادی، تعارضهای جدید سیاسی و مهمتر از همه آگاهی دگرگون بافتهای را به همراه آورده است؛ از این رو، بیشتر سازمانهای مدرن با چالشهای جدیدی روبرو هستند. افزایش تأثیر مشتری، شدت رقابت، کوتاه شدن چرخه تولید و استمرار و شتاب در تغییر فناوری از جمله مسائلی هستند که سطوح جدیدی از پویایی و پیچیدگی را برای سازمانها بوجود آورده اند. کاربرد فناوری اطلاعات می تواند مزیت رقابتی، افزایش خدمات مشتری و یا ایجاد محیط تولید انعطاف پذیری را فراهم نماید.

تغییرات زیاد عامل ایجاد استراتژی های هوشمند سازی سازمان

افزایش روز به روز حجم اطلاعات و تغییرات شتابان محیطی و ضرورت ایجاد ارتباط مستمر با محیط پیچیده و پویا، نیازمند مدیریت دانش جهت کسب دانش، توزیع دانش سازماندهی و تحلیل و تفسیر مناسب آنها می باشد. مدیریت دانش به مدیران کمک می کند تا در تحلیل اطلاعات و انتخاب درست آنها تصمیمات سنجیده تری را اتخاذ نمایند و سازمان خود را جهت بقاء و رشد با محیط سازگار کنند.
دانش در سازمانهای امروزی به عنوان یک دارایی با ارزش و مدیریت دانش به عنوان اولین و اساسی ترین اولویت مورد تاکید قرار می گیرد. برای تحقق چنین امری، سازمانهای عصر حاضر به اجرای استراتژی هایی می پردازند که به هوشمند سازی سازمان کمک می کند.

استراتژی اقدام به هوشمند سازی سازمان در واقع واکنش سنجیده و مناسب را در مقابل تغییر و تحولات محیطی دنبال می کند. بنابراین دانش سازمانی این امکان را به سازمانها می دهد که دانش و اطلاعات مهم را ایجاد، گزینش، سازماندهی و منتشر نمایند و تخصصی را که برای فعالیتهایی همچون حل مشکلات، یادگیری پویا و مستمر، برنامه ریزی راهبردی و تصمیم گیری ضروریست، یاد بگیرند و مدیریت استراتژیک را سر لوحه کار خود قرار دهند..

امروزه بسیاری از سازمانها دریافته اند که جهت کسب موفقیت در اقتصاد چه در دنیای کنونی و چه آتی به چیزی بیش از دستیابی اتفاقی و ناآگاهانه به دانش یکپارچه نیاز دارند. برای مدیریت این دانش که به مثابه یک منبع حیاتی در سازمان هوشمند تلقی می شود به افرادی نیاز هست که دانش را شناسایی و درک کرده و به ترتیبی تأثیر واقعی دانش را در سازمان مستندسازی نمایند.
اکنون در عصر دانش ورزان قرار داریم، مدیران و متخصصان آگاه، اقدام به مدیریت دانش می نمایند تا سازمان هوشمند و یادگیرنده ایجاد کنند و بدین ترتیب عملکرد سازمان را افزایش دهند و در نهایت گامی در جهت هوشمند سازی سازمان بردارند.

سازی سازمان های سنتی مؤثرند ساختار و فرهنگ سازمانی می باشند. اما سازمان هوشمند نوین با سازمان سنتی تفاوت ماهینی دارند. این سازمانها سیستمهای هوشمند اطلاعاتی را ایجاد و مورد استفاده قرار میدهند (الهی و آذر، ۱۳۷۸) و علاوه بر بهره گیری از هوشمندی عناصر داخلی به نوعی هوشمندی فراگیر می رسند که مستقل از هوشمندی اجزای آنهاست. نوع اخیر هوشمندی در پیوند میان اجزای داخلی و خارجی سازمان و در بستر تعاملی آنها پدید می آید. نخستین مشخصه این سازمانها تغییر پذیری آنهاست. این تصور بسیار خوش بینانه است که سازمانهایی که بدون فناوری سازمان هوشمند، اداره می شوند حداکثر به اندازه تغییر پذیری مدیرانشان انعطاف دارند. چرا که مدیران باید برای اعمال هرگونه تغییر در سازمان، وفت و منابع زیادی را صرف تحلیل، برنامه ریزی، توجبه کارکنان و جلب مشارکت آنان نمایند.

سازمان هوشمند از فناوریهای نوین که به صورت یکپارچه طراحی و ایجاد می شود بهره می گیرند تا در تعامل با محیط عملکرد خود را ارزیابی و اصلاح نماید.


سازمان هوشمند و یادگیرنده چه ویژگی دارد؟

سازمان به عنوان سیستم باز؛ اطلاعات، مواد و انرژی را از محیط دریافت میکند و آنگاه آنها را پردازش کرده و به دانایی، کالا و خدمات تبدیل می نماید تا در محیط مورد استفاده قرار می گیرد؛ بنابراین، رابطه محیط و سازمان یک رابطه دوطرفه و حیاتی است. سازمانها برای توجیه موجودیت مستمرشان به محیط وابسته اند و می دانند که محیط پیچیده و نا پایدار برای رشد و بقای سازمانها جهت یادگیری موقعیتهای احتمالی حال و آینده ضروری است و این آگاهی کسب شده را برای تغییر به هنگام رفتارشان لازم می دانند.

تفاوت سازمان هوشمند با سازمان های سنتی

هوشمندی سازمان های سنتی وابسته به هوشمندی انسانهایی است که در آن کار میکنند و به ویژه وابستگی به هوشمندی مدیران آن سازمانها دارند. از عوامل دیگری که به نوعی در هوشمند سا

 روزبه عبادی نمین کد۹۷۷ بیمه آرمان 
شماره تماس ۰۹۱۱۸۰۳۹۲۸۲
[cusrev_reviews_grid count="3" show_products="true" product_links="true" sort_by="date" sort="DESC" categories="" product_tags="" products="" color_ex_brdr="#ebebeb" color_brdr="#ebebeb" color_ex_bcrd="" color_bcrd="#ffffff" color_pr_bcrd="#f4f4f4" color_stars="#FFD707" shop_reviews="false" count_shop_reviews="1" inactive_products="false" avatars="initials" show_more="0" min_chars="0" show_summary_bar="false"]
میانبر به مقالات دیگر
امتیاز دهی
4.5/5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *